603 - He found my Being - set it up

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Он бытие мое нашел,
Навел порядок в нем –
И имя вырезав свое,
Умчался на восток.

Теперь должна я быть верна –
Когда вернется он,
Его янтарный экипаж
Нас отвезет домой.


He found my Being - set it up -
Adjusted it to place -
Then carved his name - upon it -
And bade it to the East

Be faithful - in his absence -
And he would come again -
With Equipage of Amber -
That time - to take it Home –