Критика

Аня Ткачук
Мені важлива критика, в ній істина живе,
Вона – рушійна сила, до успіху веде.
У світі так багато непізнаних доріг
І ніби довго в русі, а досі мнеш поріг.
Якщо довкола буде одна лише хвала,
Відбудеться зупинка в процесі пізнання
І, може, від почутого, навернеться сльоза
Та в океан можливостей обернеться   вона