273. Заблукав вночi по росах...

Игорь Ярин
  Заблукав вночі по росах
  ясний Місяць ізгори,
  білі роси по покосах
  і в сріблинах явори.

  Все осяяв білим світлом
  доста з щедрої руки
  і доріг по всьому світу
  порозкинув рушники.

  Степ затих під сяйним небом
  і Чумацький шлях дрімав,
  явір віти звів до неба,
  наче його обіймав.

  І здавався світ в краплинах,
  мов намисто з бурштину.
  Вже під Місяцем все біле
  й до душі ті коси милі,
  сподіваюсь, пригорну.