Моiй затишнiй домiвцi

Настя Крадецкая
                Мій маленький Львів,
                Мій тендітний краю.
                Всі рОки я з тобою жив
                А зараз тебе покидаю.

Я вдячний за все, що відбУлось,
За довгі дощі і безцінну красу.
Я вдячен за все, що мені не забУлось,
За львівські манери і сутність свою.

Шановні львів'яни, цінуйте свій дім,
Частіше звертайте на нього увагу.
Не варто похмурим бути нам всім,
Виказуйте містові свому повагу.

Я в душу свою левенятка закрила.
Тепер він назавжди зі мною,крізь світ.
Куди б мене доля тепер не містила б,
Звідусіль передам я теплий привіт.