Сумувати та вживати

Наташа Харьковская
Сумувати та вживати
Алкоголь чи щось міцніше,
Вранці аж лягати спати,
Повертатися раніше.

Жити, вити та сміятись,
Бути разом чи як завжди,
Як світає то вшиватись,
Ніби не було нас справжніх.

Відображення в мережі,
П'ять самотніх повідомлень,
Ми виходимо за межі
Без годинних перемовлень.