Господа благодарю! из Елены-Есфирь

Елизавета Судьина
I’m thankful to God!
What without Him is my soul?
To Him I give my heart,
Cause He is above all!

Blessing is in my house,
And quiet joy was lit,
Like a day without clouds -
Heaven’s radiant script.

And my feeling is sweet,
Tears of remorse are flowing.
I’m not lonely with Him,
He melts the ice of yearning.

Lord! how good you are -
I sense with the whole soul.
Even among the bad
I feel good on the earth.

 

* * *

 

Господа благодарю!
Что есть душа без Него?
Господу сердце дарю,
Ибо превыше всего!

Благостно в доме моем,
Тихая радость зажглась,
Словно безоблачным днем
Неба лучистая вязь.

Сладостно чувство моё,
Слёзы раскаяния льет.
Не одиноко вдвоем,
Тает уныния лёд.

Господи! О, как Ты благ —
Всей ощущаю душой.
Даже, порой, среди зла
Мне на земле хорошо.