Каламбур на беларускай мове - 145

Леонид Ганчаров
Каламбурны дыялог беларуса Яшкі з рускім сябрам Віталікам

-Так, шмат аб чым, Віталік, Я  ШКАДУЮ,
Але не дую ў вус - і вельмі лёгка МНЕ,
Хаця жыццё мяне так жорстка МНЕ...
- Меня не мнёт, но в ус я, ЯШКА, ДУЮ.
***
Каламбурный диалог белоруса Яшки с русским другом Виталиком

-Да, много о чём, Виталик, я жалею,
Но в ус не дую - и очень легко мне,
Хотя жизнь меня так жестоко мнёт...
-Меня не мнёт, но в ус я, Яшка, дую.