09, 10, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Ці то змагар ... ці не... не ведаю, згубілася ў цемры я ... наконт вялікага , малога і сярэдняга... што зараз найважней ... дапамажы мне , Праметэй! Згары ў вогнішчы ты за мяне... бо я істота баязлівая на сёння ...адно бла- бла... і больш , на жаль, нічога... Мне цяжка разабрацца , як і што... чаму не разумеем мы адзін аднога... калі адна бо праўда ёсць ... і кінулі яе пад ногі ...нам жа... якія не шкадуюць ні сваіх гадоў... ні для дзяцей сваіх кавалак шчасця... краінку трэба неяк фарматыраваць... усё лішняе прыбраць... прыбраць ...інакш не будзе ...ні фіга ...