I am going crazy. из Лилиана Семенова

Елизавета Судьина
I am going crazy. I'm afraid of night.
I'm pale as the moon. I am very sick.
I have no more force. I just want to live.
Dead orange. And soon I'll go to the night.

Do not call me. I - don't hear anymore.
In the broad daylight give crumbs to the birds.
A disease in me swaddles a cocoon.
Bright beam on the bottom. Can't see from the room.

here I'm not alone. Many of the victims.
here is a lot to see. Life, Death in a mixture.
Doctor's silent, looks. Mystery is closed.
Death makes face to me. And the soul is broken.

Я схожу с ума. Я боюсь ночи
Лилиана Семенова
Я   схожу   с   ума.    Я   боюсь    ночи.
Как   Луна   бледна.    Я   больна    очень.
Больше   нету    сил.   Просто   жить   хочу   я.
Мертвый   апельсин.   Скоро   в   ночь   уйду   я.

Не   зови    меня.   Я   не   слышу   больше.
Среди    бела   дня   даю   птицам    крошки.
А   болезнь   во    мне    довивает    кокон.
Яркий   луч   на   дне.   Он  не   виден   с   окон.

Не   одна   я    здесь.   Много    пострадавших.
Жизни,   Смерти    смесь.    Много   повидавших.
Врач    молчит   и   смотрит.    Тайна   не   раскрыта.
Смерть   мне   рожи   корчит.    И   Душа    разбита.

                2 октября   2015 г.