used to be humble. из Валерий Страшнов

Елизавета Судьина
I don't write poems for so long,
Soul doesn't want to.
I dreamed of hands without bonds
for day and night too.

It happened so! That is the world.
But to my wonder,
I don't feel comfort without bonds.
used to be humble.

It's not so easy - I will say
at our meeting.
The pain that from the shackles remained,
For soul is healing.


***
Привык к смирению
Валерий Страшнов


Я не пишу давно стихов,
Душа не хочет.
Мне снились руки без оков
И днем, и ночью.

И вот свершилось! Мир таков.
Но к удивлению,
Мне не уютно без оков.
Привык к смирению.

-Не так уж это и легко-
Скажу при встрече.
Боль, что осталась от оков,
Мне душу лечит.

7,10,2015г