11, 10, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Верасень, кастрычнік... лістапад... краіна падае, як ліст, калі замерз ушчэнт, ...куды падацца... навокал бо такая дрэнь... і выбары чарговыя як пням патрэбныя ...ізноў бо імітацыя... і толькі грошы трацяцца, якіх няма... якія выбары, каго...пустая бо казна... няма там перамен, і пенсій годных...заробкаў на жыццё сапраўднае, мо толькі на падробку... сядзяць манкурты сквапныя, малююць яўку ...