Как же хочется...

Амир Аль-Шуара
Как же хочется тебя обнять,
Прижаться крепко и не отпускать
В такт с тобою вместе дышать,
И эти моменты заново проживать

Как же хочется тебя обнять,
Властелином твоего сердца стать
К твоим губам слегка прикасаясь,
Их страстно молча целовать



Seni quchog'imga olgim keladi
Bag'ringda bir umr qolgim keladi.
Har olgan nafasing bilan qo'shilib,
Shu go'zal lahzada qolgim keladi.

Seni quchog'imga olgim keladi,
Yuraging sohibi bo'lgim keladi.
Lablaringga asta lablarim bosib
Qalbingga ehtiros solgim keladi.