Зима

Таисия Цыбульская
Прокрадалась крадькома
садом Зимонька-Зима,
а слідком Метелиця
білим снігом стелиться.

Вслід Мороз хапає віти,
будуть інеєм біліти,
а шкодлива Хуртовина
замела усю стежину!

Ожеледиця жартує,
тихо під сніжком чатує,
та радіє дітвора,
що прийшла зими пора!