108 -перевтiлення-

Валео Лученко
У нашому світі нема випадковостей. Все пов'язується. Усе, що пливе, літає, повзає, плине. Все взаємодіє. Камінь, що падає з неба і не згорає і валун, який приповз на крижах льодовика. Іноді вони спілкуються. Так само і ми можемо. Треба просто налаштуватися на потрібний канал.

Знання в нашому Всесвіті - безмежні. Їх океанний прибій наповнює простір. Твій візаві десь там, в Позачассі. Просто слухай. Лови його шепіт на кінчиках вій. Чуєш як дихає він в твоє вухо? Чуєш, як торкається тепла хвиля до твоїх вуст? Поговори з ним. Записуй. Твої враження - то його думки.

А нині музика. Кольорова, запашна, смачна, як полуниця з медом робінії. Плинеш ти у ній, а вона крізь тебе. Ефір невловимий народжує кристали і вони ростуть, як росте трава і росте твоє волосся. Ти перевтілюєшся, розумієш, що тобі вдалося доторкнутися до таємниці і вона відкрилась, впустила тебе у свої володіння.

Насінням сьогодні її проростаєш, вбираєшся в зелень її листочків. Квітнути будеш потім, а зараз терпи всі болі, буде тобі віддяка.


© Copyright: Валентин Лученко, 2015