Мокра вулиця

Дарья Данилевская
Мокра вулиця, зплющенні квіти
і пуста течія безнадії.
Між гілками просочений вітер
розкрадає загублені мрії.

І калюжа німа як навмисно
перекливлює золото неба,
пережовує свіже листя,
і ковтає за ними тебе.