14. 10. 2015 Басня

Светлая Две Тысячи 10
Кручкі і краказябы ў розных графах ... па выніку ўсё тая ж жаба, але вялікая і вельмі ўжо нахабная...Ёй мала каляіны! Яна засціла людзям сонца ў краіне... расце як на дражжах, пакуль мы енчым статкам, а трэба проста мо праехаць танкам.. ці мо прайсці нам пэўным шляхам і натоўпам ... ей Богу, ўраз яе раздушым і затопчам...
І жаба здохне... зноў убачым сонца