По молодiльнi яблука

Анатолий Павленко
У  мене – свято,  що  тут  і  казати!
Я  не  за  сім  морів  вершу  ходу:
До  однокурсників  натхненно  і  завзято
На  зустріч,  що  на  спогади  багата,
По  молодільні  яблука  іду.

---