Кажуть все мине

Маргарита Бедрик
Кажуть все мине
Але то брехня.
Зачепив мене
У своїх піснях.

І жива струна
У душі святій,
Плакала вона
Гірко було їй.

Я люблю тільки тебе
Серце ти відкрив.
На зустріч - корабель,
Вітер дме вітрил.

Ти моє буття,
Повторю я знов.
В музиці - життя,
Надія і любов!

Заспівай пісень,
Хай линуть звідусіль.
Твій настане день
Справдження всіх мрій.