Осiнь

Маргарита Бедрик
Осінь розмалює фарбами,
Кольорами жовтогарячими.
За коричневим забарвленням
Життя наше запряче.

Осінь нависне хмарами,
На землю проллється дощами.
Очима сірими й карими
Що умивались сльозами.

Осінь накриє туманами,
Сховає несправджені мрії,
Та сподівання оманливі,
Але не похитне твої надії.

Осінь прилетить із вітром,
Що пронизає холодом.
Він завжди мандрує світом
І блукає по нашим спогадам.

Осінь подарує миттєвості,
Розсудливість та спокій.
Осінь - чарівниця, багата на щедрості,
Лютає зима не настала поки...