Було

Наталия Хорунжева
                Ми загубилися у снах,
                Любов була примарою…
                Бондаренко Михаил



Як наші мрії, наче птах,
Злітали понад хмарою!..
Та загубилися у снах,
Любов була примарою.

У жовтні не цвітуть сади,
Вода береться кригою.
Замерзло серце назавжди.
Любов була відлигою.

Тужливу не спинити мить,
Де сонце вже за обрієм.
І так  душа моя щемить –
Ти був у неї обраним.

Чому ж плекав свій біль і страх,
В коханні був нездарою?
Ми загубилися у снах.
Любов була примарою.

14.10.15