108 -c est la vie-

Валео Лученко
Дінь-дінь! Дзвоника тінь майнула на периферії зору. Тибетські чаші. Казкові обертони, горловий спів. Слухай серце. Контролюй ритм. Вдихай любов, видихай спів. Насолоджуйся кожною миттю.

Це -- життя. C'est la vie. To jest - ;ycie. Тобі пощастило бути щасливим. Стрибають дельфіни довкруг корабля, вистрибують скати, сріблиться макрелі великий косяк. Крутиться колесо перевтілень.

Моя самість перетікає зі сну в сон. Мої спогади біжать за мріями, як нитка за голкою. Транс_персональний досвід, самадхі, спокій.

Флокси твої відцвіли. Померзле листя горіхів не облітає, бо літо було сухе, бо осіння земля води благає. Бо я є. Тому не клади слухавку, не відбивай дзвінка. Говори. Вимовляй кожен звук: ж_и_т_т_я__т_р_и_в_а_є.

Вимовляй, співай, засинай, спи. Тут і нині.


© Copyright: Валентин Лученко, 2015