19, 10, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Макітру я чашу з рання...
Калі ўжо скончыцца
У краіне гвалт...
Калі нас выйдзе
Столькі на праспект,
Каб мы сабе ж
Сказаць маглі:
Рэспект!",
"Віват, народ!"
"Ідзі наперад!",
" Кроч!"
І далей - болей,
Краіне ты патрэбен
Вельмі...
І не шкадуй крыві
І нерваў!
Свабода бо патрэбна
І Воля!