Прив тання сину в день вес лля!

Инна Винник
Тебе мій сину я ростила
Вкладала душу і тепло,
Тебе я змалечку учила
Щоб людям ніс одне добро.
Я не забуду ту хвилину
Коли на світ ти появився,
Тепер ти створюєш родину
Я думаю-не помилився!
Бринить сльоза і трішки сумно
Тому, що я тебе втрачаю,
Но Бог почув мої молитви-
В подарок доню получаю!
Невістко люба, доню мила,
Свій цінний скарб тобі даю,
Хай Божа вас накриє сила
Життя вам буде як в раю!
Хай дім ваш буде- повна чаша!
Дитячий в нім лунає сміх.
Хай повниться родина наша!
Це щастя радує усіх.
Хай біди, горе і не щастя,
Ніколи в двері вам не стука,
Хай Бог дарує тільки щастя!
Щоб поважали ви друг-друга.