Тоб...

Ярослав Огарь
Тебе не можу я забути,ти наче блискавка що влучила в мене.
Та осліпила і змінила все життя моє на краще.
Ти та,що дарувала мені щастя та любов,та моя кров пилала полум'ям коли мене ти просто обіймала.
А зараз що?Нема нічого,не хочеш бачити мене,не чути навіть.
Я розумію що ти іншого чекала,що будемо разом завжди,лягати в ліжко та солодко засипати поруч,
 а прокидатися в моїх обіймах сильних і поцілунком доторкатись твоїх губ солодких...
Я також цього хочу дуже,чесно,тому-що лиш тебе кохаю так,як нікого так сильно й палко не кохав.
оли мене не стане і сердце битись перестане,мабуть тоді нарешті зрозумієш,
що мене більше вже не буде,але кохання все моє з тобою поруч буде.Завжди с тобою як і я.Кохаю щиро й ніжно твій О.Я.