21, 10, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Друкуе інтэрнэт нагоды...
Згаджаюся,
Бо што тут зробіш...
Інакш ніяк не разабрацца
Мне
Глядзець самой,
І справа,
І злева...
Глядзець
У анфас
І вока трэцяе,
Уключаць,
І шостае
Пачуцце,
Стаіць пакуль што
У куце
Надзьмуўшыся,
Усё, што маю...
Мабыць...
Але ж...
Усё-раўно
Надураць ,
Бл--- )))