22, 10, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Калі б я зараз пісала сачыненне на тэму "Што было б, каб ЗША правілі светам, то яно было б вельмі кароткім )))
Не было б войнаў. Было б жыццё вольнае! Былі б людзі пры працы! Былі б людзі пры багацці! Хворых было б менш у разы! Не баялісь бы паразы! Шчасьце, дабрыт, настрой - вось Амерыканскі строй!