22, 10, 2015 Грамадзянскае

Светлая Две Тысячи 10
Без прынцыпаў жыццё- гаўно! Без прынцыпаў жыццё- параза! Чапляецца тады ўсялякая зараза! Вяртаем ПРЫНЦЫПЫ! УСЕ І АДРАЗУ! Убачым вынік , зуб даю, хваробы знікнуць левізны і будзем мы ўжо пры жыцці ў раі )))Мы моцныя, калі МЫ РАЗАМ!