Намалюю

Таисия Цыбульская
Намалюю я віконце,
у віконце світить сонце,
за віконцем від хатини
в'ється стрічкою стежина.

Намалюю ліс і річку,
небо синє і травичку,
золоту пшеницю в полі,
і дорогу, і тополю.

Намалюю Чорне море
і Карпатські крутогори,
і лелеку, і калину,
всю кохану Україну!