Скидаю весь тягар i розправляю плечi!..

Мила Кирилюк
Скидаю весь тягар і розправляю плечі!..
Пустих думок не хочу, і страждань…
Були складні колись, й простими стали речі,
Поменшало ілюзій-сподівань.

Вже більш не стукатимусь в двері до байдужих.
(На них не варто витрачати час).
Святі джерела є, а є – просто калюжі…
Піду на світло, доки день не згас!..

21.10.2015