Вiдрiкся ти вiд мене як вiд мрii

Мила Кирилюк
Відрікся ти від мене – як від мрії…
Що ж, маю відпустити я тебе…
Бо силоміць тримати не посмію…
Тим більше, ти – іще  курча сліпе.

Відрікся ти від мене – як від дива!
(Ще вчора ти на мене так моливсь!..)
А я легка й тендітна – аж пурхлива,
І як це ти того не додививсь?..

Тримайся, друже… ждуть тебе напасті…
Візьми любов – щоб ти не загубивсь.
Відрікся ти від мене – як від щастя,
Від пристані своєї сам відбивсь.

04.04.2014