Грiхи та образи Господь не прощаe...

Геннадий Сивак
Гріхи та образи Господь не прощає,
Це кожен на собі  в кінці відчуває,
Лиш той, що добром шлях життя засівав,
Учує коли відійде він від справ…

Хоч складно  усе, але дуже важливо,
На жаль, не усі розуміють можливо,
Лише, як потраплять   в життєві пастки,
То молять  до Бога і просять:"Прости…"

На небі зірки гордливо  літають,
Та нас на землі дуже чемно вітають,
Та вчать нас віками, щоб ми зрозуміли
І  ближнього свого, як себе любили…

Щоб думали перш  як проводити дії,
Що все перетвориться миттю в події…
Бо кожен невірний,  незвірений  крок,
Для іншого стане як приклад - урок.

Бо вчитися треба  на діях  чужих,
А не зрозумієш, то  вчись на своїх…
На долю списати,  повірте, що марно,
Та це не по-людськи і дуже негарно…

Автор  Геннадій   Сівак.
24  жовтня  2015 року.