Мэр Киева

Свирина Нинель Анатольевна
"Владу - народу,
з нашого роду!" ©

Мер Києва
*************************
Чорнi  вуса, чорнi брови,
кандидат у Мери новий!
Щоби цвiв твiй рiдний край,
його в мери вибирай!

Треба владу - iз народу-
щоби нашого був роду!
Тодi Київ, та країна,
буде, для слов'ян, єдина!

Він є чесний, і порядний!
не продажний, не привладний!
Він, для кожного - взірець!
Виктор Чёрный - молодець!
*******   
/ 23.10.2015 г. /