Ромашка

Лариса Калинина-Харламова
Розквітла дуже рано
Ромашка на кишені.
І ведмедежа старанно
Взяло її у жменю.
Він відірвав ромашку
Для подруги своєї,
Улюбленої Маші,
Замилувався нею…
Та що це? Сталось лихо!
Залишились на штанях
Маленькі дві проріхи,
Бо квіточка ж у Мані.
Ведмедик любить Машу,
То з кожним може статись.
А дірочка? Він вражений.
Її зашила мати!