На сукенцi у Оленки

Таисия Цыбульская
На сукенці у Оленки
дві яскраві є кишеньки,
а в кишеньках сині сливи,
і краплиночка підливи,
ще шматочок шоколаду
і смородина із саду.

На сукенці у Оленки
дві бруднющі є кишеньки!
Та бабуся не чекала
і кишеньки врятувала!
Знову радісна Оленка,
- Як нова моя сукенка!