Розбуди

Маргарита Бедрик
Розбуди мене на світанку
Поки сонечко ще не зійшло.
Побажай бадьорого ранку
І не згадуй, що вчора було.

Запроси до смачного сніданку,
Приготуй запашної кави.
Посидимо вдвох біля ґанку
Ніби та закохана пара.

Подаруй троянди червоні,
Обійми, поцілуй, обігрій.
Новий день - і ми знову в полоні
Таємничих і справджених мрій.