безсонне повнолуння або ж, повнолунне безсоння...

Галина Недашковская
блІдий місяць і холодна пітьма
в шибку дивляться, очі не зводять -
чи сьогодні я знову сама?
чи до мене ніхто не приходить?

тільки протяги по куткам
днів вчорашніх тепер причаїлись,
тільки тіні по хати кісткам
свої гнізда уже примостили...

пустка тут...,
пустка й пастка
і ніде подітись.

я сиджу, як вони, у кутку
мами кволої сироти-діти
.......................................29.10.15