30, 10, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Скруху далоў... і сэрцы - на далоні... баліць мне галава ...і думкі ...голыя ...зусім... ім холадна... пагрэць мне чым іх...бо навокал... не сокалы лятаюць, а дразды ... узяць ружжо ... і бздынь...бздынь...бздынь... кантрольны ў скронь... каб назаўжды ...каб назаўсёды )))