Лелеки перетнули небокрай...

Вика Корепанова
Лелеки  перетнули небокрай,

Але ще ніжне ясноліке сонце.

Гей,вітер,на сопілочці зіграй,

Щоб листячко влетіло к нам в віконце,

Щоб відірвались ми від метушні

І озирнулись,  як раніш, довкола,

Лаштуя душу відчувати дні

А також миті. Майже випадково…