31, 10, 2015 Советы от Светы

Светлая Две Тысячи 10
Павага ў сям'і павінна быць, сябры! Любоў яна такая... вось была ... і знікла ... і прапала дзесь... спявай ці не спявай кахання песні... ад нас не вельмі гэта і залежыць... Таму ...давер і разуменне тэж... і атрымаецца жыццёвы трэш, які мне падабаецца ... на сёння мне хапае гэтага )