31, 10, 2015 Советы от Светы 2

Светлая Две Тысячи 10
Жартуюць з намі жорстка ... абставіны , сусед, сяброўкі... Жыві, як Бог на душу пакладзе ... ён д'яблу проста так і падысьці мо не дае... Але мы хітрыя ... знаходзім шлях ...і агародам... агародам ...Такі няпросты падыход ... да шчасьця ...ўброд ...не па дарозе )