По блискучiй вже покрiвлi

Вадим Ферзь
          По блискучій вже покрівлі
          Сонце тихо покотилось
          І за сосни мовчазливі
          Заховало личко миле.

І небесне синє сито
Золотистою мукою
Майже все уже набите.
Впала зірка за горою,
Капають яскраві зорі
  В синє море,
Капають в безодню чорну,
  За безмовну
Кучеряву сонну липу...
  Місяць світить.

Видно, як синіє скрізь
Небо за селом.
Спить сосновий чорний ліс
Під нічним крилом...
Квітень, 1999р.