Кохаю осiнь

Жусик
Ранкова кава…
Осінній погляд з холодного вікна,
Така жадана, але така сумна.

Гаряча та гірка - чарівна осінь,
Повітря духмяний аромат,
Як палке кохання  – вона така п’янка.

А крони жовтокосі - мов дівчата у золотих вінках..
І барви серед ранкову просідь,
Кохаю осінь у всіх її відтінках.