03, 11, 2015 Перловка 3

Светлая Две Тысячи 10
Перлы ад беларускага Чыпаліна "И дай бог справиться с родной Беларусью. Согласитесь, что достаточно этого куска, чтоб его проглотить. Дай бог за пять лет хоть как-то прожевать."
Не праглынуў за пяць, прашу... я патрабую яшчэ дваццаць... кавалак не маленькі аказаўся... пакуль што толькі нешта там намацаў... яшчэ мо засталося трохі грошай... як іх скраду , не ўбачыце мяне вы больш!
Мой дастаткова вольны пераклад не вельмі з розумам ідзе маім у лад... Навошта так? Калі народ так прагнуў змен, ламаць такі пасыл яго ... і праз калена ...