03, 11, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Ды ну яго... пайшла шукаць я белых плям... па гарадах...па весям... па палям... па ямам... па канавам ...па выбоінам...  Знайду абавязкова... абяцаю! І падзялюся імі з вамі! )