04. 11. 2015

Светлая Две Тысячи 10
Ціхенька,як бы мыш- палёўка... з такой жа лоўкасьцю мне прашмыгнуць у якую дзірку, вядзе што ў свет , дзе ёсць мо нешта іншае, чым гэтая гідкАя рэчаіснасьць. Навучыць лёс чаму заўгодна... такая чалавечая прырода.