Загубити би десь ту нiч

Не Реальна
Загубити би десь ту ніч,
Де сама я любов ліпила
З недопалених білих свіч,
Фарбувала її, різьбила.

Так спокійно було тоді,
Але щось зворушило тишу.
І подумала я собі,
Що, мабуть, я любов напишу.

Притулю папірець до скла
Там, де місяць світить найбільше,
Заховаю любов в слова,
Бо кого зацікавлять вірші?