Прийди хоч раз

Не Реальна
Чому ти не приходиш в мої сни?
Так хочеться тебе хоч десь зустріти.
Ну не мовчи, скажи щось, поясни...
Усе можливо, тільки б захотіти.

Прийди хоч раз і ніжно обійми.
Не бійся стріл - тут можна все, що хочеш.
В моїх очах свою любов знайди,
І заодно мою зчитати можеш.

Гряде світанок, значить треба йти
У безліч справ, яких найменше сотня.
Щаслива йду, бо був зі мною ти,
І хоч колись я була не самотня.