Пробач менi, я не прийду

Не Реальна
Пробач мені, я не прийду,
Бо накарбую нові рани,
Назву не тими іменами
Все те, чим зараз я живу.

Згаси вогонь і без жалю
Ти поведи мене на страту -
Я прийму цю твою розплату.
Нехай для тебе я помру.

Забудь мене, зітри цю гру,
Бо в ній одні лиш лабіринти
У чорно-білім градієнті,
Які нікуди не ведуть.