07, 11, 2015 Перловка 5

Светлая Две Тысячи 10
Пярловыя выказванні беларускага Чыпаліна
 Віншую вас з працягам ...нясіце крыж, які ўзваліў не Бог, а я, на карак вам. Стараюся ва ўсю сваю я моц... усё тролю...тролю... Вось адарваўся ... і не марыў мець такую долю... Баюся вас я вельмі толькі... Таму... Расія, танкі, самалёты... ужо недалёка...