Нехай слова всi стануть зайвими

Не Реальна
Нехай слова всі стануть зайвими,
Нехай думки запахнуть веснами
І пробіжать межи печалями
Слідами ніжними, чудесними.

Нехай безмовно грає музика,
Де лиш для двох вся територія,
Хай розтікається ілюзія
По заданих їй траєкторіях.

Хай сон обернеться реальністю,
В той час, коли все починається,
Твоєю вкриється ментальністю,
І все життя тобі всміхається.